Olaplex a végső csodaszer, hogy megmentse a haját

Nem titok, hogy az állandó színezés és festés hamarosan göndör és száraz lesz a hajad, amit senki sem akar. Végül is, ki szeretne sérült hajvégeket? De a jó hír az, hogy most már létezik egy hatékony szalonon belüli kezelés, amely segít helyrehozni a hajbajokat, és amelyet otthonod kényelmében is használhatsz. Ez nem más, mint az Olaplex.

Mi az Olaplex?

Egy kaliforniai székhelyű amerikai tudósok egy csapata alkotta meg az Olaplexet, amely segíthet megőrizni a haj egészségét még akkor is, ha az erős kezeléseken és feldolgozáson ment keresztül. Ez azt jelenti, hogy képes leszel kihúzni azt a gyönyörű szőkített bobot anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy a hajad utána kihullik.

Olaplex No.7 Bonding Oil
Az Olaplex egy egyedülálló hajkiegyenesítő kezelés, amely több lépésben segít helyreállítani a hajban lévő diszulfidkötéseket

A termék olyan, mint egy csodaforradalom, amelyre a hajipar már régóta várt. Egyetlen összetevőből álló kémiai összetétellel büszkélkedhet, amely nem csak megakadályozza, hogy a hajadon kémiai károsodások keletkezzenek, hanem egyúttal még javítja is azokat.

Hogyan működik?

Ez a hajkezelés semmihez sem hasonlítható. Ez egy vadonatúj molekula, amely kiegyenesíti a hajat és helyreállítja annak sérült szerkezetét. Megkeresi a megtört diszulfát kötéseket is, majd összekapcsolja őket, hogy a hajad vastagabbnak, erősebbnek, teltebbnek és határozottan egészségesebbnek érezze.

Videó: Hogyan érhetjük el a legjobb eredményt az Olaplex nº4p szőkítő samponnal és önálló kezeléssel?

Mikor használják a hajszalonokban? 

A termék olyan, mint egy csodaszer, amely szinte mindent és bármit meg tud javítani. Ezt gyakran ajánlják szinte minden szalonügyfélnek. Kifejezetten fontos, hogy a hajkezelést minden típusú színszolgáltatásnál használjuk. Ezzel jelentősen csökkenthető a fakulás és megőrizhető a haj integritása, különösen a sötétebb és élénkebb hajszínek esetében. 

Sok szalon is vallásosak a termék használatában néhány világosító szolgáltatásban, mint például a teljes fejfehérítés és a balayage. Azt szeretnék, hogy minden ügyfelüknek egészséges és szép haja legyen, amelyet akár otthonukban is könnyen karbantarthatnak. Ez a hajkezelés pontosan ezt teszi lehetővé.

Egyszerűen fogalmazva, mivel rendkívül erőssé teszi a hajadat, gyakrabban is lehet festeni, és tetszés szerint világosabb és világosabb is lehet, anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy a szálak letörnek. 

Milyen előnyei vannak?

  • Segít fenntartani a színezett haj optimális állapotát, és fényesebbnek, teltebbnek és egészségesebbnek érezni azt.   
  • Ez még szűz hajon is működik. A nap és a hő okozta károkat egyetlen önálló, otthon is elvégezhető kezeléssel tudja visszafordítani. 

Különböző szakaszok

Az Olaplex egy egyedülálló hajkiegyenesítő kezelés, amely több lépésben segít helyreállítani a hajban lévő diszulfidkötéseket, amelyek a haj festése, kémiai kezelése vagy magas hővel történő formázása során felbomlottak. A 0., 2., 3., 4., 5., 6., 7. és az újonnan bevezetett 8. lépés mindegyike otthoni termék formájában érhető el, míg az 1. és 2. lépés mindkettő szalonon belüli szolgáltatás, amelyet csak szakembereknek kell elvégezniük. 

Ugyanabból a kategóriából:

Back to Top