Miért válassza az igazi póthajat?

Nehezen nő az igazi haja? Szeretne job tartest adni neki? Akkor az igazi póthaj az Önnek való

A hajhosszabbítások tekintetében jelenleg számos lehetőség áll rendelkezésre. Néhány ezek közül jobb, és több magabiztonságot ad. A valódi hajhosszabbításnak számos jelentős előnye van, a többihez képest.

Miért job a valódi póthaj?

Mielőtt felfedezné a valódi hajhosszabbítás előnyeit, először is fontos tudni, hogy ezek miből is készültek.

Ahogy a nevük is mutatja, 100% -ban valódi emberi hajból, nem szintetikus hajból készülnek. Emellett a mai szépségiparban gyakran használt szokásos kémiai folyamatok is kimaradnak. Valódi emberi hajjal büszkélkedhet a legmagasabb minőségben, ez teszi őket a legjobb hajhosszabbítási módszerré a piacon. 

Igazi póthaj az Önnek való

Általában ezek a póthajak drágák. De biztos lehet benne, hogy megéri a pénzt, mivel sokkal hosszabb ideig tartanak, mint a szintetikus vagy mesterséges haj.

A valódi haj donorai azért növesztik, és adományozzák el hajukat, hogy segítsék az ilyen póthajak létrehozását. Ha valódi vagy szűz hajról beszélünk, az azt jelenti, hogy azok, akik adományozták a hajat, nem kezelték a hajukat semmilyen vegyi anyaggal, így az kiváló állapotú maradt.

Az ilyen póthajakhoz használt hajat gyakran a fiatalabb hölgyektől szerezzük be, akik még nem őszülnek, és nincs eltöredezve a hajuk. Ez növeli annak esélyét, hogy a megszerzett haj a legjobb állapotban legyen.

Az adományozóknak hosszú hajra is szükségük van ahhoz, hogy a vevők nagy lófarokba gyűjthessék ezt. Mivel a haj egészséges, nem igényel további kezeléseket a póthaj használata előtt.

Mik a valódi póthaj előnyei?

Jól keveredik

A valódi emberi haj jól keverhető a saját hajával, különösen, ha a szín azonos. Az emberi szem szinte képtelen észlelni a természetes haj és a póthaj közötti különbséget.

Továbbfejlesztett stílus

A legtöbb esetben a kémiailag kezelt haj kezelése kihívás lehet. Ez azért van, mert a meglévő fehérítő vagy festék megnehezítheti a fodrász munkáját, mivel ez nem fogad el színezést. A kémiailag kezelt hajak nehezebben göndöríthetők vagy egyenesíthetők.

Puha haj

A valódi haj természetesen sokkal lágyabb lesz, mint a mesterséges haj, ami elbűvölő és elegánsan érezheti magát, ha rajta van. Ez azt is jelenti, hogy valódi hajhosszabbítását úgy moshatja, kondícionálhatja és kezelheti, ahogy az eredeti haját szokta. Csak minimálisan halványul el, így sokáig szép hatást kölcsönöz.

Bizalom

Mivel a valódi hajhosszabbítás jól illeszkedik a saját hajához, és úgy tűnik, hogy ez a természetes haj, ezért tökéletes az önbecsülés és a bizalom növelésére. Senki sem fogja észlelni a különbséget, és sajátjának fogja érezni a póthajat is.

Ugyanabból a kategóriából:

    Nincs