Miért kell a Zeolit az Ön új táplálékkiegészítője?

Egy új táplálékkiegészítőt keres, amely segít az egészségének és jólétének fokozásában? Miért ne próbálná ki a zeolitot? Mi az a zeolit? A zeolit egyfajta vulkanikus ásványi anyag, amely mélyreható hatással van az ember egészségére. Egyre több tudományos bizonyíték tárja fel a zeolit életmódváltó egészségét, a méregtelenítés segítésétől az immunrendszer erősítéséig.  A zeolit a világon az egyetlen olyan anyag, amely elősegíti a méreganyagok széles skálájának hatékony tisztítását a szervezetből, így a kiegészítők tekintetében a végső változást hozza. Ha többet szeretne megtudni a zeolitok erőteljes hatásairól, az alábbiakban egy ilyen kiváló minőségű táplálékkiegészítő szedésének legfőbb egészségügyi előnyeit ismertetjük, amelyeket a tudomány is alátámaszt. 

Elősegíti a szervezet lúgosítását 

A zeolitok egyik jól ismert előnye, hogy a szervezet pH-szintjét kiegyensúlyozza azáltal, hogy támogatja a veseműködést, és egyúttal biztosítja a szükséges lúgosító ásványi anyagokat. A legtöbb élelmiszer, amit az emberek most esznek, hajlamos savakat képezni a szervezetben, mint például a rizs, a fehér kenyér és más feldolgozott élelmiszerek. A zöld zöldségek viszont képesek lúgosítani a szervezetet. A környezetszennyezés, a rovarirtó szerek, az alkohol és a krónikus stressz mind növelhetik a szervezet savasságát. A rendkívül savas test hajlamos a megterhelés jeleit mutatni, beleértve a fejfájást, a tartós fáradtságot, a hangulatzavarokat és a krónikus gyulladást, hogy csak néhányat említsünk. 

A lúgosító ásványi anyagok segíthetnek a szervezet savainak pufferelésében. A megfelelően tisztított zeolitban különböző lúgosító ásványi anyagok, köztük magnézium, kálium és kalcium találhatóak a méhsejtes ketrecekben. A zeolit ketrec felelős azért, hogy a szervezetnek az esszenciális ásványi anyagot adja, cserébe pedig elszívja a rossz méreganyagot. A zeolitok elsődleges szerepe a szervezet lúgosításában azzal függ össze, hogy miként támogatja a veséket. Ne feledje, hogy a veséi felelősek a belső pH-szint fenntartásáért. Sajnos ez a funkció a különböző nehézfémek jelenléte miatt károsodhat. 

Mivel a zeolit eltávolítja ezeket a nehézfémeket, ez a táplálékkiegészítő támogathatja a vese jobb egészségét. Ennek eredményeképpen a veséi hatékonyabban fogják fenntartani a szervezet pH-egyensúlyát. 

A zeolit egyfajta vulkanikus ásványi anyag, amely mélyreható hatással van az ember egészségére.

A zeolit a végső méregtelenítő mester

Bárhol és bárhová megyünk, mindenhol találhatunk méreganyagokat, az ételtől kezdve az elfogyasztott ételeken át a belélegzett levegőig. Ezek a méreganyagok idővel mind felhalmozódnak a szervezetedben, és pusztítást végeznek az általános egészségedben és jólétedben. 

A gyengébb immunrendszer, az agyi köd, az állandó fáradtság és számos egészségügyi probléma a szervezetben felhalmozódott komoly méreganyagok leggyakoribb jelei. Ez teszi elengedhetetlenné, hogy ezeket a méreganyagokat mindig a lehető leghamarabb kitisztítsuk. 

De ne aggódjon tovább, mert a zeolitok itt vannak, mint a végső méregtelenítő mesterek, mindez a mézhálószerű kristályos szerkezetüknek köszönhetően. 

Csak hogy tudd, a zeolitok méhsejt-szerű szerkezetének minden kamrája negatív töltést tartalmaz. A negatív töltés vonzhatja a pozitív töltésű méreganyagokat, például a nitrózaminokat, a higanyt és az ólmot. 

A zeolitra úgy is gondolhatsz, mint egy hatékony mágnesre a méreganyagok számára. Ez azt jelenti, hogy amint bevesz egy gondosan megtisztított zeolit táplálékkiegészítőt, az végigjárja az egész testét, és a mágnesezett méhsejtes ketrecben csapdába ejti a méreganyagokat. 

Mivel a szervezet nem tudja tárolni a zeolitokat, csak akkor választja ki őket, ha egy toxinhoz kötődik. Ezért a zeolitok rendkívül hatékonyak és eredményesek, amikor a szervezetben felhalmozódott méreganyagok eltávolításáról van szó. 

Egyre több tudományos bizonyíték tárja fel a zeolit életmódváltó egészségét, a méregtelenítés segítésétől az immunrendszer erősítéséig. 

Emeli a hangulatot 

Ha a nehézfémek, például a higany és az ólom felhalmozódnak a szervezetben, ezeknek is negatív hatásai lesznek a hangulatra. Egy tanulmány még azt is felfedezte, hogy az amalgám fogtömések higanytartalma túlzott dühöt, szorongásos problémákat, sőt depressziót is okozhat. 

A legtöbbször ezeket a problémákat nem a nehézfémek, hanem a stresszes élet vagy akár a kémiai egyensúlyhiány következményének tekintik. Ez azért van, mert a nehézfémek felhalmozódásának legtöbb jele általában homályos, sőt gyakran teljesen mással is összetévesztik. 

Az élet már önmagában is tartogatja a stresszt, így nincs szükséged nehézfémekre, hogy még szomorúbbnak érezd magad. A nehézfémek felhalmozódásának csökkentésével a zeolitok feldobhatják a hangulatát. 

Védelmet nyújt a szervezetnek a veszélyes mikrobákkal szemben

A zeolit erős antimikrobiális hatású, ami azt jelenti, hogy képes leküzdeni a potenciálisan veszélyes baktériumokat, gombákat és vírusokat. 

A zeolitok rendkívül hatékonyak, és ezeket használják a fogkő és a húgyúti fertőzések vagy húgyúti fertőzések kezelésére is, mivel mindkét állapotot patogén mikrobák okozzák. 

Egy tanulmány felfedezte, hogy a zeolitok vírusellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, köszönhetően annak, hogy képesek a zeolit ketrecekben lévő vírusrészecskéket elnyelni. Egyes tanulmányok azt is felfedezték, hogy a zeolitok csökkenthetik a patogén baktériumok számát. A táplálékkiegészítő még jobb, mert nem befolyásolja negatívan a bélrendszer jótékony mikrobáit. 

Táplálékkiegészítők olyan termékek, melyek célja az étrend kiegészítése és az egészség támogatása.

Erősebbé teszi az immunrendszert 

Bizonyítékok arra is utalnak, hogy a zeolit klinoptilolit képes szabályozni és erősíteni az immunrendszert. Ez a speciális zeolit bizonyítottan fokozza a T-sejtek aktivitását és növeli a szervezet makrofágjainak számát. Ez a két sejt mindkettő kritikus fontosságú az egészségesebb immunműködéshez. 

A zeolitok immunrendszerre gyakorolt előnyei azonban nem érnek csak itt véget. A különböző nehézfémek elnyomhatják az immunrendszert, ami hajlamossá teheti a szervezetet az autoimmun problémákra és védtelenné a kórokozókkal szemben. 

Ez azt jelenti, hogy a zeolitok nemcsak az immunrendszert teszik hatékonyabbá, hanem egyúttal a nehézfémektől is védik azt. 

Támogatja az egészségesebb bélrendszert

Ha a bélfal átjárhatósága megnövekedett, szivárgó bélrendszer alakulhat ki. Ez lehetővé teszi, hogy a nem kívánt mikrobák és toxinok a belekből a véráramba szivárogjanak. Ez túlzott fáradtságot, legyengült immunrendszert, bőrkiütéseket, erős szénhidrát- vagy cukoréhséget, sőt depressziót is eredményez. 

Mindezek a tünetek idővel csak rosszabbodni fognak, ha a szivárgó bélrendszer nem gyógyul meg. A jó hír az, hogy a tanulmányok azt mutatják, hogy a zeolitok támogathatják az egészségesebb bélrendszert. Bizonyított, hogy a zeolit mindössze 12 héten át történő pótlása jelentősen javíthatja a bélfal épségét. 

Kezdje el használni a jó minőségű zeolit táplálékkiegészítőt még ma, és élvezze ezeket az izgalmas előnyöket!

Ugyanabból a kategóriából:

Back to Top