Élvezze a sikeres vadászatot a vaddisznó csalikkal

A vaddisznók vadászata az egyik legjobb módszer e vadon élő fajok növekvő populációjának csökkentésére és a hús betakarítására. Sajnos ezeknek az állatoknak egy adott helyre vagy területre csalogatása meglehetősen frusztráló lehet, és nem is olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. A jó hír az, hogy most már használhat vaddisznó-csalikat, amelyek képesek idecsalogatni ezeket az állatokat. Úgy találják, hogy a vaddisznók kifejezetten nehezen tudnak ezeknek a csaliknak ellenállni.

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb csalikat, amelyeket használhat e vadállatok vadászásához:

Motorolaj és kenőanyagok

Annak ellenére, hogy a vaddisznók nem feltétlenül eszik meg ezeket az anyagokat, a szagukat mégis csábítónak találják. A legtöbb vadász igazolja, hogy mennyire hatékony a dízel üzemanyag és a régi motorolaj.

Vaddisznó-csalikat - motorolajok
A vaddisznó-csalikat szintén régi motorolajok

Használatuk megkezdéséhez különítsen el egy területet a fészkelőhely vagy az öntözőtér közelében. Szórjon bőséges mennyiségű motorolajat, WD-40-et vagy dízelt a sterületre, mielőtt kiteszi az eledelt.

A vaddisznók szeretnek fetrengeni az olajban, és általában sokkal hatékonyabb az ételhez képest. A WD-40 permetezhető a csali ételekre is.

Távíróoszlopok

Ezek a vaddisznó-csalik kissé furcsán hangozhatnak, de valóban működnek. A vaddisznók imádnak a régi távirat oszlopokhoz dörgölődni. Elméletileg ez kellemes érzés nekik, és jót tesz a bőrüknek. Nem számít, hogy miért is van így, a vaddisznók szeretik a távíróoszlopokat.

Egy láncfűrésszel négy-négy láb hosszúságú darabokat vághat belőlük. Csak kösse ezeket egy öntözőlyukhoz, és a vaddisznók hamarosan megérkeznek.

Kenyerek

A legtöbb vaddisznóvadász rothadt kukoricát és almát használ vaddisznó-csaliként, de ezek az állatok egyáltalán nem válogatósak. Valójában a régi pékáruk is felhasználhatók, ha egy költséghatékonyabb módszert keresünk. Megkérdezheti a helyi pékséget, hogy megvásárolhatja-e a régi kenyerüket olcsóbban. A kukoricatortillák a disznócsalik részeként is felhasználhatók.

Videó: Vaddisznó kenyeret eszik

Földimogyoró és Nyalóka

Miután olajjal bekente a területet, szórjon szét egy kevés cukorkát és földimogyorót a területen. A vaddisznók figyelme elterelődik amíg ezeket az édességeket akarják megkeresni, így könnyű célponttá válnak.

Alkohol

Bár sajnálhatja, hogy a jó alkoholt pazarolja a vaddisznókra, ez valójában az egyik legjobb vaddisznó csali, amely mindig működik. Sokan úgy vélik, hogy a whisky és az olcsó sör rabul ejti ezeket az állatokat, és bármit megtesznek, hogy szerezzenek belőle. Önthet whiskyt vagy sört a kenyérre, miután elhelyezte őket a csali helyén, vagy akár öntheti őket kukoricára és romlott almára is.

Zselé

A vaddisznók csalijának listája soha nem lenne teljes a zselé megemlítése nélkül. Elhelyezhet öt-hat zselés csomagot a csalétek közelében lévő bokrokon. Ezek ellenállhatatlanok a vaddisznók számára, és nagyon hatásos csalinak bizonyulnak.

Ha a legjobb és leghatékonyabb lehetőségeket keresi, akkor a Black Fire vaddisznó-attraktorokra van szüksége.

Ugyanabból a kategóriából:

    Nincs
Back to Top