A vihar elől védett járművek

Ha heves zivatar közeleg, és aggódik az autója miatt, fontolja meg, hogy ellátogat a helyi bevásárlóközpontba. Ez valószínűleg rendelkezik egy fedett parkolóval, ahol otthagyhatja a járművét, bár először érdemes ellenőrizni a központ nyitvatartási idejét, mivel néhány bevásárlóközpont parkolójába csak akkor engedik be, ha a benne lévő üzletek nyitva vannak. Akár moziba is elmehet, mivel sok mozi rendelkezik fedett parkolóval, akár bevásárlóközpontokban vannak, akár nem.

Ez segíthet megvédeni autóját a jégeső és a vihartörmelék okozta károktól. Vagy levehető jégesőfedéllel felszerelve, így nem kell engedélyekre várnia, ha fészert szeretne építeni otthona közelében. Ha csak néhány perc leforgása alatt érte a csapás, és nincs fedele, az egyik lehetőség lehet, hogy néhány viszonylag nehéz takarót dob az autójára, és összeköti őket. Ez segíthet megvédeni az autóját számos dologtól, amit a vihar rávethet, leginkább a jégesőtől és az apró ágaktól. Egy professzionális jégeső elleni védőhuzat azonban https://www.withcar.hu/, amelyet mindig az autóban tarthat, minden bizonnyal jobb megoldás.

A takaró használata megőrizheti az autó értékét, mivel a jégeső okozta károk csökkenthetik az autó piaci értékét.

Tartsa az autót távol a vízfelületektől

Ha patak, folyó vagy tó közelében lakik, és úgy gondolja, hogy útközben árvíz vagy zivatar lehet, keressen olyan helyet, ahol magasabban vagy a víztől elég messze parkolhat, hogy nagyobb biztonságban legyen. Ellenkező esetben fennáll a veszélye annak, hogy autóját megrongálja a víz.

Tartsa tisztán a környezetet

Vizsgálja meg az otthona körüli területet, vagy azt a helyet, ahol az autója parkol, a lehetséges veszélyek szempontjából. A laza tetőcserepek, a lelógó ágak és a TV-antennák erős szélben veszélyt jelenthetnek az autójára. Ha egy kis időt fordít arra, hogy megelőző intézkedésekkel védje autóját a jégeső és más viharkárok ellen, csökkentheti az esemény utáni komoly fejfájás (és költségek) kockázatát.

Ugyanabból a kategóriából:

Back to Top