A popsocket jelentősége

A Popsocket műanyagból készül és arra tervezték, hogy rátapadjon a telefon hátlapjára. Nagyon sok embernek fogalma sincs róla, hogy mi is valójában a Popsocket habár a következő legnagyobb trenddé fog válni.

Ezek a kiegészítők három fő részből állnak: egy rugalmas törzsből, egy dekoratív korongból és egy kerek alaplapból, mely hozzátapad a telefon hátlapjához.

Ha azt kérdezi, hogy mit jelent az elnevezés „socket” része, akkor elég homályos magyarázatot tudunk adni, mivel a valóságban nem rendelkezik csatlakozó résszel.

Popsocket

A Popsocket funkciója

A Popsocket lehetővé teszi, hogy erősen kézben tudja tartani a telefont használat közben így megelőzve a képernyő megrongálódását.

Ez a kiegészítő hasznosnak bizonyul akkor, amikor zsúfolt helyen szeretné használni a telefonját, vagy szelfit szeretne készíteni egy olyan szobában, ahol nincs padlószőnyeg. Egy másik jó alkalom, amikor a Popsocket hasznosnak bizonyul, ha Ön riporter és egy dühöngő tömeget szeretne videóra venni. Továbbá, a telefon megtartására is használhatja, miközben a kedvenc sorozatát nézi, a kedvenc zenéit hallgatja vagy akár a fülhallgató zsinórját is köré tekerheti.

Popsocket

Ugyanakkor a Popsocket-ek nagyszerűen néznek ki, ezenfelül olyan színben és formában kaphatóak, melyeket könnyen illeszthet az elegáns körmeihez vagy ruháihoz.

Kik használják a Popsocket-et?

Nos, nyilvánvalóan olyan emberek, akik nem szeretnék elejteni a telefonjaikat. Érdekes módon a Popsocket-et pozitívan fogadták a pop zene világában is, mivel figyelemre méltó A listás sztárokat is lencsevégre kaptak, miközben Popsocket-et használtak, ezek közül megemlíthetjük Serena Williams-t, Kendall Janner-t, Michael Phelps-t és még sokan mások.

Ahhoz, hogy beszerezzen egyet, látogassa meg a PopSocket weboldalt, ahol megannyi termék közül választhat. Alternatívaként meglátogathatja az e-kereskedelmi oldalakat is mint például az Amazon vagy az eBay. A Popsocket ára 10 és 15 amerikai dollár között mozog.

A Popsocket használata sok ember véleménye szerint olyan, mint a fidget spinner használata, azonban kinézetük alapján egyáltalán nem hasonlítanak a fidget spinner-re.

Érdemes figyelembe venni, hogy amikor először megjelentek a fidget spinner-ek, teljesen más, hozzájuk nem függő trendekhez hasonlították őket, mint például a Pokemon Go vagy a bottle flipping.

Az egyetlen közös dolog a Popsocket-ben és a fidget spinner-ben, hogy mindkettő széles körű népszerűségnek örvend. A Popsocket egy úttörő trend minden jelét mutatja – rendkívül népszerű a hírességek körében, nagyon olcsó, számos színben és formában elérhető és játékos, frappáns elnevezése van.

A Popsocket elnyerte a fogyasztók tetszését mivel mókás a használata és különböző módon használhatóak csakúgy mint a memék.
Nagyon sok fogyasztó pozitívan fogadta a Popsocket megjelenését és „életet megváltoztató” kiegészítőként írták le. Különbözik az okostelefon tartóktól, mivel stílusosak és praktikusak is, ami miatt még nagyobb a valószínűsége, hogy a következő legnagyobb trenddé növi ki magát.

Popsocket

A Popsocket-et számos módon lehet használni, beleértve a médiaállványt is miközben videókat néz a telefonon vagy csoportos fényképeket készít vagy videotelefonál, futás közben stabilitást ad a telefon tartásának, nedves felületen megakadályozza a kicsúszást.

Könnyen köré tekerheti a fülhallgató zsinórját, játék közben stabilitást biztosít és nagyobb készülékek esetén megkönnyíti a telefon használatát. Kiegészítésként, ha át szeretné csúsztatni a telefonját az asztal másik végébe a Popsocket könnyedén csúszik az asztal felületén.

Olvassa el a témáról szóló cikket ránctalanító krémek.

Ugyanabból a kategóriából: