A legjobb Iphone 8 tokok

Ha te is imádod a telefonodat és nem szeretnéd, ha megsérülne, akkor neked is fontos, hogy a lehető legjobb telefontokot vedd meg, amit csak tudsz. A telefontok vásárlás fontosabb, mint sokan gondolják, ezért is fordul elő, hogy sokan inkábba legolcsóbbakat választják, amik viszont csak a karcoktól védenek. Persze nem azt mondom, hogy a legdrágább tokokat érdemes megvenni, vagy inkább ne is vegyünk, mert gyakran előfordul, hogy az egyszerű és nem túl nagy védelmet garantáló tokok kerülnek a legtöbbe. Ha te nem szeretnél abba a hibába esni, hogy nem a legjobb tokot veszed meg, ami csak elérhető a számodra, akkor olvass tovább, mert összegyűjtöttem a legjobb (és nem a legdrágább) Iphone 8 tokokat.

SpeckPresidio iPhone 8 tok

Ezt a telefontokot úgy tesztelték, hogy 3,04 méter magasról ledobták és a tok még így is megvédte a telefont, ami szerintem több mint elég információ róla. De ha esetleg még sem lenne elég, akkor itt van még egy-két infó. Kívülről a tok kemény és karcálló, belülről viszont egy puha réteggel védi a telefont. A sarkainál a tok meg van erősítve, a szélei pedig megemeltek, így védi a telefont akkor is, ha sík felületre ejted. A gumírozott tok védi a nyomógombokat is, de ez nem akadályoz meg a használatukban. A tok megjelenése egyszerű, így nem kell attól tartanod, hogy hamar megunod.

SpeckPresidio iPhone 8 tok

SpigenSlimArmor CS iPhone 8 tok

Ha már nagyon unod, hogy egy gyors bevásárlásra is viszed magaddal a táskádat, mert nem szeretsz mindent a kezedben cipelni (pénztárca, kártyatartó, telefon), akkor egy ilyen kompakt telefontok biztosan tetszene. A telefontok hátsó részében elhelyezhető akár két kártya is, így bőven elég lesz ezt magaddal vinned, így nem lesz szükséged táskára (de egy lebomló anyagból készült szatyrot azért vigyél, mert környezetvédelem). A telefontok megjelenése egyébként nagyon egyszerű, de mégis elegáns. A telefont minden oldalról védi, még a kijelzőt is a megmagasított szélek segítségével. Ha kedveled az egyszerű és hasznos dolgokat, akkor ez a telefontok egyértelműen neked való!

SpigenSlimArmor CS iPhone 8 tok

DiCaPac WP-C2A vízálló Iphone 8 tok

Ha gyakran merülsz víz alá, és sajnálod, hogy a telefonod nem 100%-ig vízálló (vagy esetleg az, de még így is félted), akkor mindenképpen szerezz be egy ilyen tokot. A tokban teljes biztonságban lesz a telefonod a víztől és az anyaga miatt könnyen használhatod is víz alatt. Nyugodtan készíthetsz vele menő víz alatti felvételeket anélkül, hogy túl sokat költenél rá és szerencsére nem is sokkal nagyobb, mint egy átlagos telefontok így nem lesz kényelmetlen a használata.

DiCaPac WP-C2A v°z†ll¢ Iphone 8 tok

SpigenSlimArmor iPhone 8 tok

A következő tok a védelem és a praktikusság jegyében készült. A Spigen márkájú tokokról már eddig is tudtuk, hogy nagyon megbízhatók, így az nem is nagy meglepetés, de ez a tok extrán jó, hiszen nem csak nagyon jól néz ki, védelmet nyújt a telefonnak, de egy kis kihajtható résszel is rendelkezik, ami arra szolgál, hogy a telefonunkat könnyen letámaszthassuk. Így nagyon egyszerűen tudunk a telefonunkról videókat, filmeket, sorozatokat vagy esetleg receptes videókat nézni, miközben főzünk. A tok megerősített szélekkel rendelkezik, amelyek extrán védik a telefont az esetleges esések alkalmával.

SpigenSlimArmor iPhone 8 tok

Ne érje el a tökéletes szöget az önmagának? A megoldás PopSocket – “kiterjesztés”, tartó és egyben áll. További információt a linkre kattintva olvashat.

Ugyanabból a kategóriából:

Back to Top