A Hubelino Marble Run gyors áttekintése

A gyerekeknek készült Hubelino marble run sok pozitív visszajelzést kap a gyerekektől és a szülőktől egyaránt. Mi áll a népszerűsége mögött?

Mi az a Hubelino?

A Hubelino alapvetően egy márvány futó rendszer, amely teljesen kompatibilis a Lego Duplo-val. A Lego Duplo és a Hubelino ugyanazzal az általános elvvel rendelkezik, és a két rendszer építőelemei zökkenőmentesen illeszkednek egymáshoz. A Lego Duplo használatával könnyedén válthat Hubelinora, vagy Hubelino alappal is egyszerűen folytathat Lego Duploval.

A Hubelino építőelemei műanyagból készültek. Ezek egymás tetejére vannak ragasztva, és együtt építenek fel bármilyen épületet, szerkezetet vagy formát, amit el tudunk képzelni. Ezek különböző méretben kaphatók, és mindegyiküket tetszés szerint kombinálhatja.

A blokkok maguk is nagyon egyszerűek, így végtelenül változtathatóak. Ezeket a marble run alapjainak felépítésére használják.

Az építőelemek tetején a futóelemek segítségével építhetjük a tényleges szerkezetet. Ezek különböző formában és méretben is kaphatók, a kombinációk gyakorlatilag végtelenek.

A kreativitás és a képzelet az egyetlen dolog ami határt szab, valamint a rendelkezésre álló futóelemek és építőelemek száma.

Futtassa az elemeket és az építőelemeket

A futóelemek alkotják a Hubelino marble run-t, mivel a golyók ezekben a blokkokban fognak futni. Különböző szettek vannak különböző elemek kombinációjával. Minden elem négy különböző színben elérhető, nevezetesen piros, sárga, zöld és kék. A színek szinte azonosak a Lego Duploéval.

Szüksége lesz építőelemekre a Hubelino marble run megalapozásához. Ha már rengeteg Lego Duplo építőköve van, könnyebb lesz használni ezeket, vagy a két rendszert is kombinálhatja. Ez az egyik ok, amiért a szülők és a gyerekek is nagyon kedvelik. Használhatja a teljes Lego Duplo világot minden tartozékkal, szerkezettel és építőelemmel.

Csak néhány futó elemet kell hozzáadnia ezekhez, és kész is a marble run. Soha ne becsülje alá a futáshoz szükséges építőelemek számát, különösen, ha valóban nagyot szeretne építeni.

A Hubelino építőkövei, amelyek különböző készletekből állnak, főleg fehérek. Ez nagyszerű, mert rögtön észreveheti őket. A teljes fehér alap is jól néz ki. Ha a fehér nem tetszik önnek, akkor a futóelemek kék, zöld, sárga és piros színben is kaphatók.

Bővítések és további elemek

A Hubelino márvány futásának további elemei egyben nagyon szórakoztatóak és nagyon fontosak. Ezek nagyon hasznosak, ha egy összetettebb marble runt akar létrehozni, vagy ha egyszerűen csak egy kis újdonságot akar hozzáadni a már meglévő szerkezetéhez. Az elemek kiváló minőségűek, szilárdak, tökéletesen illeszkednek, és természetesen működnek. Minden további elem narancssárga színű, hogy azonnal megismerhesse őket.

Ugyanabból a kategóriából:

Back to Top