Lomtalanítás

HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. 2016. évtől szolgáltatási területén bevezeti a házhoz menő rendszerű lomtalanítást. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a lakosoknak továbbra is évente két alkalommal térítésmentesen van lehetősége a lomtalanítási szolgáltatás igénybevételére. A korábbi gyakorlattól eltérően a közterületek rendjének és tisztaságának megőrzése érdekében a lomtalanítást nem előre meghirdetett napokon, hanem a lakosság igénybejelentése alapján, előre egyeztetett napon végezzük el.
 Az igénybejelentés történhet személyesen az ügyfélszolgálati irodáinkban (Miskolc, Erenyő utca 1., Miskolc, József Attila utca 53. alatt) az internetről előzetesen letöltött Igénybejelentő lap segítségével, E-mailben az info@mirehukoz.hu címen, vagy az alábbi elektronikus ürlap kitöltésének a segítségével. Ahhoz, hogy rögzíteni tudjuk a lomtalanítási igényét a következő adatokra lesz szükségünk: 
 
  • Lomhulladék típusa
  • Lomhulladék várható mennyisége (m3)
  • Lomok elszállításának kívánt időpontja
  • Az Ön címe és elérhetőségei (név, cím, ügyfélkód, telefon, E-mail)  
A lomtalanítás időpontjának pontos meghatározása a fentiek figyelembevételével és a szolgáltató belső járattervének figyelembevételével történik. Ezért kérjük, hogy folyamatosan jelentkezzenek igényeikkel, mivel azokat csak ütemezve tudjuk elvégezni. 
 
Miután beérkezett Öntől az igény hozzánk, kollégáink egyeztetik az Ön igényeit és cégünk lehetőségeit, majd visszajelzünk Önnek a megadott elérhetőségeinek valamelyikén. Az általunk visszaigazolt napra Ön kikészíti a lom hulladékot ingatlanja elé, és munkatársaink a megjelölt napon 6-14 óra között begyűjtik a hulladékot. 
 
A lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékokat, azbesztet tartalmazó hulladékokat, veszélyes anyagokat tartalmazó faforgácsot, oldószereket, szerves oldószereket, savakat, lúgokat, nehézfém tartalmú hulladékot, olajos rongyokat, fáradt olajat, olajszűrőket, fertőző hulladékokat (állati tetem, trágya), gyógyszereket, éles-hegyes eszközöket (injekciós tűk, fecskendők, vágó- szúróeszközök), permetszereket és azok dobozait, építési törmeléket, épület bontásból származó hulladékot, gumiköpenyt, autóbontásból származó hulladékot, autóroncsokat, elektronikai hulladékot és zöldhulladékot sem, mert azokat társaságunk nem szállítja el
 
A lakosság részére továbbra is lehetőség van elektronikai hulladék, építési törmelék, zöldhulladék, veszélyes hulladék, gumiabroncs leadására a miskolci hulladékudvarok egyikében. 
 
Zöldhulladék szállítására kérjük, hogy vegyék igénybe a zöldhulladék gyűjtő járatainkat. A zöldhulladék gyűjtőzsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. 
 
EZÚTON TÁJÉKOZTATJUK A LAKOSSÁGOT, HOGY A BEJELENTÉS NÉLKÜL TÖRTÉNŐ HULLADÉK KIHELYEZÉSE ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁSNAK MINŐSÜL  
 
Környezetünk megóvása érdekében köszönjük a lomtalanításban való közreműködésüket. 
 

Igénybejelentés Lakóközösségek részére

A Társasházak esetében a közös képviselőkkel egyeztetve bejelentett időpontban a MiReHuKöz Nonprofit Kft. konténert biztosít a feleslegessé vált lom hulladékok összegyűjtésére.

Tájékoztató letöltéséhez kattintson ide:

Igénybejelentő lap letöltéséhez kattintson ide:

Igénybejelentés családi házas övezetben lakók részére:

Tájékoztató letöltéséhez kattintson ide:

Igénybejelentő lap letöltéséhez kattintson ide:

Lomtalanítási igény bejelentése elektronikus űrlap segítségével:

Ügyfél neve
A számlán a felhasználó név felett található a felhasználó azonosító
Kötelező megadni!
A lomtalanítás tervezett időpontja
m3-ben
Település, utca házszám
Egyéb üzenet, megjegyzés a szállítással kapcsolatosan
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.