Hírek

Szelektív hulladékgyűjtő edények osztása

Tisztelt miskolci lakosok!

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Önöket a „Miskolc és térsége települési szilárdhulladék-kezelési rendszerének továbbfejlesztése” című projekt keretein belül beszerzésre került szelektív hulladékgyűjtő edényzetek kiosztásáról. A továbbiakban a családi házas övezetekben a szelektív hulladékgyűjtő zsákot a szelektív hulladékgyűjtő edény váltja fel. Az edények ürítése a már megszokott szállítási napokon fog történni.

A hulladékszállítás és a nyitva tartás rendje munkaszüneti napokon

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékszállítás munkaszüneti napokon, azaz 2017. október 23 - án hétfőn, és november 1-jén szerdán változatlanul, a megszokott ürítési rend szerint történik.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a hulladékudvarok, a József Attila úti átrakóállomás, a Hejőpapi Regionális Hulladéklerakó 2017. október 23 -án hétfőn, és november 1-jén szerdán ZÁRVA tartanak.

Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés a MiReHuKöz Nonprofit Kft. szolgáltatási területén

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a házhozmenő zöldhulladék gyűjtését idén december 15-ig végzi. Ezen határidő után a lakosságnak továbbra is lehetősége van a hulladékudvarok egyikében leadni a háztartásában keletkezett zöldhulladékot.

Oldalak